tag:blogger.com,1999:blog-849721459752516277.post6949988229909650264..comments2024-03-29T14:21:48.558+11:00Comments on Around the World - in favorite recipes: Taboulijasna varcakovichttp://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-849721459752516277.post-52327297988333747552010-09-10T02:41:31.918+10:002010-09-10T02:41:31.918+10:00I love your blog!
This looks so delicious!
Have a...I love your blog!<br />This looks so delicious!<br /><br />Have a nice time!<br />PaulaPaulahttps://www.blogger.com/profile/05411407173763775352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-849721459752516277.post-18190828939883420292010-09-09T20:00:12.719+10:002010-09-09T20:00:12.719+10:00Hvala! Svaki put nešto novo naučim! Moraću da pron...Hvala! Svaki put nešto novo naučim! Moraću da pronjuškam po prodavnicama zdrave hrane!J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-849721459752516277.post-65081348046063632282010-09-09T08:01:41.245+10:002010-09-09T08:01:41.245+10:00Jelena, nisam sigurna da je lomljena psenica preth...Jelena, nisam sigurna da je lomljena psenica prethodno termicki obradjivana; zato se moci 2 sata u hladnoj vodi, ili proces mozes ubrzati ako je prelijes kljucalom vodom i drzis 5 minuta. Mislim da se moze naci i kod nas; bar se sjecam da je bilo. Mozda da je probas 'izlomiti' na elektricnoj sjeckalici - treba da bude teksture malo krupnije od mljevenih oraha. ;-)jasna varcakovichttps://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-849721459752516277.post-17385610027603159352010-09-08T19:02:34.704+10:002010-09-08T19:02:34.704+10:00Jasna, izgleda da je ovo odlična i zdrava salata. ...Jasna, izgleda da je ovo odlična i zdrava salata. Samo mi nije jasno ova lomljena pšenica, da li je to regularna pšenica i da li se kuva ili kako piše u receptu onako presna stavlja?J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.com