On our way (pause in Abu Dhabi)
1st day in Bosnia
Art of sausage making in Bosnia...glad I had my chance to help! I brought my recipe for Chorizos with me!
Umjetnost pravljenja kobasica..drago mi je da sam mogla pomoci. Donijela sam svoj recept za Chorizo kobasice.2nd day
Visit to our cousin in Grbavica (My father`s birth village)
|
Švargla (recipe coming!) |
Our hosts!
3rd day we had first snow! YAY!
Trećega dana je pao snijeg i obradovao nas!
Bas se lijepo provodis U Bosni i ucestvujes u zimskim poslovima. Zelim ti lijep ostatak odmora.
ReplyDeleteI am waiting for your country traditional recipes!:)
ReplyDeleteSigurna sam da uživaš u svakom trenu! Samo tako nastavi.
ReplyDeleteHej draga, lijepo te je vidjeti bliže :) Uživaj!
ReplyDeleteBlago tebi! Nisam bila tamo sedam godina, nostalgija je velika! Uživaj u svakom trenu!
ReplyDeleteDobrodošla!!! Divno je videti porodične fotke i poslove koje zajedno obavljate. <3
ReplyDeleteLooks like that you are having a great time right now in Bosnia, Jasna.
ReplyDeleteDraga Jasna, drago mi je, što uživaš među svojima. Lepo, što vas je obradovao i snijeg. :-))
ReplyDeleteIn Denmark there was first snow too.. But somehow it makes me more happy around Christmas time :D
ReplyDeleteUživam gledajući kako ti uživaš! Baš ti je lepo, vidi se i na slikama da ti je srce puno i na mestu! ♥
ReplyDeleteDivne fotke (sve osim švargle, nju ne volim). Baš se vidi da guštaš i lijepo provodiš vrijeme. Uživaj!
ReplyDeleteDraga Jasna lep provod ti zelim, a uzivancija se vidi na tvojim slikama:))) Pozdrav!
ReplyDeletevery good perfech
ReplyDeleteUzivaj...Novembar uvijek asociram sa pravljenjem kobasica, cvaraka, slanine....lijepa sjecanja sa bakom i dedom......Zavidim ti pravo, da znas... Sretni praznici!
ReplyDeleteJasna, uživaj u toplini doma i napunio srce i dušu....jer Australija je daleko od rodnog doma.
ReplyDeleteEl rollo se parece mucho al arrollado chileno de cerdo se ve exquisito,abrazos
ReplyDelete