24 February 2011

Home made Pastrami



Ingredients:
1 piece of corned beef (around 1kg)
3 tbs coriander seeds
1,5 tbs black pepper
1 tbs smoked paprika
1-2 garlic cloves (optional)
Method:
Wash beef, wipe it with paper towel. Place it on a large AL sheet.
Grind all spices together (leave them coarse). Spoon spices all over the meat, pressing slightly with your palm. Wrap tightly into 3 layers of AL foil. Put in a ovenproof dish and bake 3,5-4 hours at 140-150*C. Let it cool before unwrapping and slicing.





Pastrami iz vase kuhinje

Potrebno:
1 komad govedine iz salamure / pajca
(kupite gotovo ili sami napravite)
3 kasike sjemena korijandera
1,5 kasika crnog bibera
1 kasika dimljene crvene (mljevene) paprike
1-2 cena bijelog luka (Nije neophodno)
Nacin:
Operite meso i obrisite ga. Postavite na Al foliju. Sameljite sve zacine na krupno, pa ih rasporedite po mesu, lagano pritiskujuci dlanovima. Zamotajte cvrsto u 3 sloja Al folije, postavite na posudu i pecite 3,5-4 sata na temp od 140-150*C. Ostavite ohladiti do kraja, prije nego odmotate i pocnete sjeci.

9 comments:

  1. Kako samo sočno izgleda !!! Sjajno!!

    ReplyDelete
  2. Jako volim ovakve šunke, samo što ne znam kako bi se to ovde izvelo. Lepše mije od ovih naših mesišta i pečenja.

    ReplyDelete
  3. Süper görünüyor. Ellerinize sağlık.

    ReplyDelete
  4. Hi Jana, great presentation, love it!
    Cheers!

    ReplyDelete
  5. Hi JANA ...Pastrani that delight, I never did, fantastic photos .. greetings MARIM

    ReplyDelete
  6. Kako socno izgleda...Kompliment Jasna!

    ReplyDelete
  7. Que linda receta digna de copiarla,me encantó,se ve muy deliciosa,abrazos.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...